Întrebări & Răspunsuri

Cât mă ține un tratament NanoWet Protect?


Un răspuns cât mai simplu: minim 30 zile la cea mai puternică utilizare! Durata medie de eficiență a fost măsurată la 60 zile (la o singură aplicare), iar cea maximă de până la 90 zile. Pe măsură ce ștergătoarele auto trec peste suprafața tratată mai mult, pe atât se pierde. Substanța nano ceramica odată cristaliată pe suprafața de sticlă nu se sparge, dar dispare pe măsura în care folosim ștergătoarele (sau alte elemente abrazive). Din măsurătorile noastre durata minimă a tratamentului aplicat pe parbrizul auto este de 30 zile, dar pe geamurile laterale rezistă mai mult de 90 zile. Folosirea soluțiilor obișnuite de spălat parbrizul nu afectează durabilitatea tratamentului semnificativ.
Dacă spăl mașina cu detergent sau la spălătoriile chimice este afectat tratamentul?


Din observațiile și testele noastre o spălare periodică a mașinii - la aprox 10 -14 zile - nu afectează tratamentul NanoWet Protect. Chiar și în cazul spălătoriilor automare nu s-au observat diminuări ale eficienței tratamentului pe suprafețele tratate. Dar dacă se spală mașina cu degresant chimic efectul hidrofobic se pierde aprox 50%. Din acest motiv recomandam să cereți la spălătorie ca degresarea suprafețelor să nu includă și suprafețele tratate cu soluția Nano Ceramică din șervețelul NanoWet Protect (parbriz sau alte elemente de stică)!
Pot să aplic tratamentul de mai multe ori în perioada de eficiență?


Sigur că da! Tratamentele repetate nu afectează tratamentele anterioare, ci ajută la acoperirea eficiență pe suprafețele tratate NanoWet.
Care sunt pașii ideali pentru un tratament perfect?


Tratamentul NanoWet se face extrem de simplu, iar atenția cu care este aplicat va sporii avantajele produsului. 1. Curățați și degresați cât mai bine suprafața ce urmează a fi tratată. 2. Rupeți ambalajul și scoateți șervețelul. Nu despachetați șervețelul, ci aplicați soluția impregnată în șervețel pe una dintre laturi ale acestuia. Pe măsură ce nu mai vedeți că există soluție suficientă, despachetați câte una dintre laturi. 3. Aplicați soluția vertical și orizonatal. Începeți prima dată orizontal, iar ulterior vertical. 4. Așteptați nu mai mult de 5 minute. Este suficient pentru cristalizarea soluției nano ceramică. 5. Cu mișcări circulare ștergeți foarte bine suprafața până devine perfect transparentă. Insistați dacă vedeți pete sau urme uleioase.
Mă ajută tratamentul NanoWet Protect împotriva insectelor zdrobite pe parbrizul sau pe alte suprafețe (faruri, bară, părți frontale)?


Tratamentul NanoWet nu te ferește de lipirea insectelor pe suprafața expusă, dar curățarea acestora este mult mai ușoară. Motivul pentru care suprafețele tratate se curăță mai ușor este faptul că nano ceramica nivelează molecular suprafața tratată și nu permite ca materia organică din insecte să adere.
Tratamentul NanoWet se poate aplica și pe alte suprafețe auto (faruri, oglizi, caroserie)?


Răspunsul este da! Respectând aceiași pași de aplicare, soluția nano ceramică va fi la fel de eficientă și pe alte suprafețe de sticla, plastic sau metal.
Cum pot să devin partener NanoWet Protect Romania?


Dacă ești interesat de distribuția produselor NanoWet Protect și ai o companie privată, cu prezență fizică (magazin, spălătorie, benzinărie sau atelier) completează formularul accesând acest link: https://www.nanoceramica.ro/inregistrare-parteneri
Pot să aplic tratamentul NanoWet și pe alte suprafețe ale autoturismului, gen: oglinzi, bări laterale, grile metalice, etc?


DA! Cu precizarea că orice suprafață dură din sticlă sau metal nu este afectată de tratamentul NanoWet Protect. În schimb, pentru suprafețele din plastic este recomandat să faceți un test inițial pe o mică suprafață care nu este expusă. Din experiența noastră nu am înregistrat nici un incident, dar producătorul american al soluției nano ceramică din componența șervețelului recomandă testatea prealabilă pe suprafețele din plastic.
Pot să aplic tratamentul de mai multe ori consecutiv?


Da, la un interval de cel puțin 30 minute după aplicarea primului strat. Aplicarea consecutivă imbunătățește efectului hidrofobic, dar nu este neapărat necesar. Dacă este bine acoperită suprafața tratată o singură aplicare este suficientă. O aplicarea consecutivă va mării durata de viață a tratamentului, dar nu putem garanta că o va dubla!
Pot să aplic tratamentul oricând și oricum?


Nu! Soluția nano ceramică din componența șervețelului NanoWet Protect este volatilă și cu efect rapid de cristalizare. Astfel încât este recomandat a se aplica pe o suprafață expusă la soare sau la vânt puternic. Plaja de temperatura exterioară recomandată pentru aplicare este de la +5°C până la maxim +30°C. Nu se aplică sub temperatura de +5°C sau mai mare de +30°C.
Pot să folosesc soluție de spălat geamurile pe bază de alcool?


De principiu se poate utiliza orice tip de soluție de spălat geamurile fără să afecteze tratamentul cu NanoWet. Noi am testat 90% din produsele disponibile pe piață și nu am observat diminuarea efectului tratamentului NanoWet.

CONTACT

NANOWET PROTECT SRL - ROMANIA

Strada 1 Decembrie 136 V2.4  |  077180 - Tunari |  Ilfov - ROMANIA

contact@nanowetprotect.com

dezabonare la un click          |             date în siguranță             |            fără spam

Poți plăti cu

Șervețelele NanoWet Protect sunt produse în Romania și conțin soluția nano ceramică Nano Ceramic Glass Treatment, importată din USA. Ambalajul special folosit la ambalaj este similar cu alte tipuri de șervețele cu utilizare diversă. 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Produsele noastre le mai găsiți și in rețeaua partenerilor noștrii:

BENZINĂRIILE: ROMPETROL și GAZPROM

Spălătorii auto

Dreptul de marcă NanoWet Protect este înregistrat OSIM sub numărul 155041 / în temeiul Legii 84/1998 cu începere din 22.12.2017

NanoWetProtect.com Registred Domains  | 14455 N. Hayden Road Scottsdale | Arizona | United States 85260 | Tel+1.4806242599