Armata americană și nanoceramica

Mortarul impregnat cu nanoceramica protejează instalațiile armatei americane


Emag sprijină producătorii români prin programul Deschide Romania

Departamentul de apărare al Armatei Americane (DoD) folosește nanoceramica pentru protejarea ţevilor şi a instalaţiilor de canalizare!

US Army Corp of Enginerring a dezvoltat un program de acoperire cu un mortar special pe bază de geopolimer cu nanoceramica cu care a tratat țevile din metal sau beton ale instalațiilor Departamentului de apărare al Armatei Americane..


Servetelul NanoWet Protect Upgrade

Inginerii care au pus în aplicare acest tratament au explicat că tratarea țevilor cu nanoceramică impregantă în mortarul cu care au tratat țevile de drenaj are capacitatea sa de a crea o nouă conductă structurală în interiorul conductei vechi, structură care protejează la interior impotriva depunerilor sau degradării acestora.

Analizand costurile datorate coroziunii țevilor, reparațiile necesitând adesea excavări, inclusiv în căile de rulare deasupra podurilor, au constatat că această procedură costituie o abordare costisitoare, dezordonată și perturbatoare. Radamentul recuperării investiției de tratare cu mortar impreganat cu nanoceramica este de 7,7 ori în 30 de ani.

Testarea a arătat că materialul cu nanoceramica asigură o rezistență mai mare la compresiune decât betonul tipic. Rezistența la acid nu a putut fi verificată, totuși, în ciuda faptului că produsul poate fi încă adecvat în mediile de apă reziduală. Mortarul impregnat cu naoceramica oferă, de asemenea, alte avantaje, cum ar fi îmbinările reci, dar și timpul de întărire mai rapid .


Demonstrația a fost efectuată pentru Biroul Secretarului de Apă (OSD) în cadrul Proiectului de prevenire și control al coroziunii al Departamentului Apărării (DoD) F14-AR05, "Geopolymer cu mortar impregnat cu nanoceramica pentru protecţia la coroziune si reabilitarea tevilor de drenaj" Dezvoltator a fost Biroul Armatei SUA, prin șeful Statului Major de Asistență pentru Managementul Instalării (ACSIM), iar partea interesată a fost Comandamentul de Management al Instalării Armatei SUA (IMCOM). Monitoarele tehnice au fost asigurate de  Daniel J. Dunmire (OUSD (AT & L)), Ramon Sison (IMPW) și Paul Richardson (DAIM-ODF). 
Aplicarea mortarului cu nanoceramica pe interiorul tevilor DoD

Poti să cumperi direct de pe Emag.ro (ai opțiune de plata ramburs) - Click aici

Sau direct de la noi pe site (dar nu ai optiune cu plata ramburs) - Click aici


#nanoceramica #nanowetprotect #protectieparbriz #solutiehidrofibica

CONTACT

NANOWET PROTECT SRL - ROMANIA

Strada 1 Decembrie 136 V2.4  |  077180 - Tunari |  Ilfov - ROMANIA

contact@nanowetprotect.com

dezabonare la un click          |             date în siguranță             |            fără spam

Poți plăti cu

Șervețelele NanoWet Protect sunt produse în Romania și conțin soluția nano ceramică Nano Ceramic Glass Treatment, importată din USA. Ambalajul special folosit la ambalaj este similar cu alte tipuri de șervețele cu utilizare diversă. 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Produsele noastre le mai găsiți și in rețeaua partenerilor noștrii:

BENZINĂRIILE: ROMPETROL și GAZPROM

Spălătorii auto

Dreptul de marcă NanoWet Protect este înregistrat OSIM sub numărul 155041 / în temeiul Legii 84/1998 cu începere din 22.12.2017

NanoWetProtect.com Registred Domains  | 14455 N. Hayden Road Scottsdale | Arizona | United States 85260 | Tel+1.4806242599