Armatele lumii folosesc nanoceramica

Actualizată în: 22 Oct. 2018

Astăzi, utilizarea nanoceramicii în aplicațiile militare se folosesc în diverse aplicații


Nanocramica folosita la protectia echipamentelor militare

De la echipamente, la submarine militare |

În general, informațiile despre utilizarea diferitelor materiale experimentale sau speciale în armatele lumii sunt clasificate, dar despre utilizarea nanoceramicii în aplicații militare se cunosc destule informații..Iată ce zice Dr. Lawrence Kabacoff, Divizia de Științe și Tehnologie a Materialelor, Biroul de Cercetare Navală a Statelor Unite:

Cele mai multe aplicații militare și comerciale necesită acoperiri la suprafață care pot proteja la uzură sau coroziune. Odată aplicate, aceste acoperiri pot reduce în mod semnificativ intervalele de intervenții, ca reparații pentru mașini, iar durata de viață utilă crește semnificativ . Mai multe straturi de acoperire ceramică se descompun foarte încet, de obicei nu datorită lipsei de duritate, ci datorită lipsei de rezistență la uzură. Dr. Kabacoff descrie o metodă inovatoare de procesare care utilizează echipamente tradiționale pentru depozitarea peliculelor de granule de nano- și microscale intercalate care rezistă la uzură, dar oferă și îmbunătățiri semnificative în duritate și durabilitate.

http://infohouse.p2ric.org/ref/32/31605.pdf

Armata austriaca a fost prima care a publicat un studiu despre tratarea antenelor de la submarinele sale cu nanoceramică, în special pentru îmbunătățirea transmisiei și recepției radio în condiție submersă.

US. Navy a dezvoltat un program de acoperire a navelor sale pentru a reduce combustibil și costurile de energie.


Programul de acoperire a relevat că tratmentele cu nanoceramica aplicate pe navele americane salvează milioane de dolari americani în costurile de combustibil, să reducă cantitatea de energie consumată de nave și să îmbunătățească eficiența operațională.


Totul a plecat de la Mathew Boban, un asistent universitar de cercetare la Universitatea Michigan. În filmul de mai jos îl vedeți cum toarnă ulei de hexadecan pe un diapozitiv de sticlă acoperit cu o acoperire nanceramica. Uleiul pe bază de petrol, foarte vâscos, alunecă ușor de pe sticlă.


Folosește și tu o singură data NanoWet Protect® și te asigurăm că o să fi plăcut surprins de avantajele lui!

Poti să cumperi direct de pe Emag.ro (ai opțiune de plata ramburs) - Click aici

Sau direct de la noi pe site (dar nu ai optiune cu plata ramburs) - Click aici

#nanoceramica #nanowetprotect #protectieparbriz #solutiehidrofobica

CONTACT

NANOWET PROTECT SRL - ROMANIA

Strada 1 Decembrie 136 V2.4  |  077180 - Tunari |  Ilfov - ROMANIA

contact@nanowetprotect.com

dezabonare la un click          |             date în siguranță             |            fără spam

Poți plăti cu

Șervețelele NanoWet Protect sunt produse în Romania și conțin soluția nano ceramică Nano Ceramic Glass Treatment, importată din USA. Ambalajul special folosit la ambalaj este similar cu alte tipuri de șervețele cu utilizare diversă. 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Produsele noastre le mai găsiți și in rețeaua partenerilor noștrii:

BENZINĂRIILE: ROMPETROL și GAZPROM

Spălătorii auto

Dreptul de marcă NanoWet Protect este înregistrat OSIM sub numărul 155041 / în temeiul Legii 84/1998 cu începere din 22.12.2017

NanoWetProtect.com Registred Domains  | 14455 N. Hayden Road Scottsdale | Arizona | United States 85260 | Tel+1.4806242599