Cum poate un simplu servetel cu nanoceramica sa-ti redea vizibilitatea masinii?


Articol preluat de pe www.4tuning.ro

Nu stim ce se intampla cu vremea, dar in ultima perioada a plouat zilnic in Romania. Si se anunta in continuare ploi abundente cam peste tot, ceea ce inseamna ca trebuie sa punem la treaba stergatoarele masinii. Dar ce ai zice daca exista si o alta solutie nanoceramica ca sa ai vizibilitate buna?


Adeptii teoriilor conspirative au indicat Rusia, ca artizan al modificarilor vremii intr-o logica in care conducatorii rusi doreau ca precedentul campionat mondial de fotbal sa aiba parte de vreme frumoasa, iar norii sa se departeze de Moscova. Altii au prefereat sa dea vina pe schimbarile climatice ce ne framanta planeta. Dar cert este ca ploile si-au facut zdravan simtita prezenta in Romania...Dar oricare ar fi situatia si realitatea, ploaia te surprinde si la volan. Ca un sofer prundent, fiecare dintre noi are instinctul si capacitatea de a adapta viteza la conditiile de trafic, pe un carosabil umed. Problemele grave cu care ne confruntam pe ploaie sunt: vizibilitatea scazuta si surprizele de pe carosabil ascunse de apa, care odata astupate sunt greu de reperat


Daca pentru suprizele de pe carosabil sunt responsabile direct autoritatiile, la vizibilitate nu putem face mare lucru, in afara de clasicele stergatoare auto. Sau poate ne poate ajuta tehnologia?


pelicula nanoceramica din NanoWet vazuta microscopic

Convinsi de faptul ca nanotehnologia este deja omniprezenta in orice domeniu la ora actuala, iata ca am descoperit o solutie simpla si extrem de ieftina care ne poate ajuta la imbunatatirea vizibilitatii pe timp de ploaie si ne poate salva si viata in anumite momente.


Este vorba de un simplu servetel produs in Romania care vine imbibat cu o solutie nanoceramica pentru o singura utilizare la un parbriz auto. Solutia nanoceramica provine din USA, iar ambalarea si productia se face intr-o fabrica romaneasca. In Marea Britanie este foarte apreciat, in special pentru ca acolo ploua 6 zile din 7 (www.nanowet.co.uk).


Solutia nanoceramica (SiO2) din compozitia servetelului este foarte bine mixata chimic, astfel incat dispersia si cristalizarea sa se faca intr-un timp foarte scurt (doar 5 minute), iar durabilitatea in timp sa acopere cel putin 30 de zile de folosire intensa.


Noi am testat eficienta tratamentului cu nanoceramica si am ajuns la niste concluzii care ne determina sa recomandam cu cea mai mare incredere folosirea unui astfel de produs:

1. La testul de ploaie, fara a utiliza stergatoarele din dotarea masinii, picaturile de apa aluneca de pe parbriz incepand de la 50km/ora. 2. La testul de ploaie, cu stergatoarele puse in functiune, vizibilitatea dintre perioadele de stergere creste simtitor de bine. La un moment dat, ai tendinta sa nu mai folosesti stergatoarele din dotarea masinii. 3. Insectele zdrobite se curata mult mai usor. Cel mai relevant test a fost comparatia intre doua suprafete de pe parbriz, una tratata si una netratata.


Asadar, daca vrei sa fii afectat cat mai putin de ploaia torentiala, atunci cand stergatoarele nu mai fac fata, merita sa ai la tine in buzunar sau torpedou un astfel de servetel care iti va face viata mai usoara.

Servetelele NanoWet Protect le puteti achizitiona online, direct de pe Emag.ro sau pe site-ul producatorului: www.nanoceramica.ro sau www.nanowet.ro


Cum se aplicaCum se reduce reflexia pe timp de noapte

Cum se reduce reflexia pe timp de zi


Servetelele NanoWet Protect le puteti achizitiona online, direct de pe Emag.ro sau pe site-ul producatorului: www.nanoceramica.ro sau www.nanowet.roCONTACT

NANOWET PROTECT SRL - ROMANIA

Strada 1 Decembrie 136 V2.4  |  077180 - Tunari |  Ilfov - ROMANIA

contact@nanowetprotect.com

dezabonare la un click          |             date în siguranță             |            fără spam

Poți plăti cu

Șervețelele NanoWet Protect sunt produse în Romania și conțin soluția nano ceramică Nano Ceramic Glass Treatment, importată din USA. Ambalajul special folosit la ambalaj este similar cu alte tipuri de șervețele cu utilizare diversă. 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Produsele noastre le mai găsiți și in rețeaua partenerilor noștrii:

BENZINĂRIILE: ROMPETROL și GAZPROM

Spălătorii auto

Dreptul de marcă NanoWet Protect este înregistrat OSIM sub numărul 155041 / în temeiul Legii 84/1998 cu începere din 22.12.2017

NanoWetProtect.com Registred Domains  | 14455 N. Hayden Road Scottsdale | Arizona | United States 85260 | Tel+1.4806242599