Conceptul șervețelului NanoWet Protect® a fost descoperit de căpitanul naționalei de pescuit la răpitori a României - Lucian Constantin (Gyorg), odată cu participarea la campionatul mondial din Rusia în 2017, atunci Romania a câștigat locul 1. Căpitanul naționalei căuta o soluție care, odată aplicată pe lansetă să nu rețină apă sau gheață. De aici a pornit totul!

Știai că? Dacă nu ești mulțumit de tramentul NanoWet Protect® și protecția cu nanoceramică îți restituim integral banii înapoi în timp de 30 de zile de la achiziție? 

Cristalizarea peliculei de nano ceramică împiedică depunerea apei și formarea gheții pe orice suprafață tratată. Asta a înțeles căpitanul naționalei a României atunci când a căutat o soluție de tratarea a lansetelor de pescuit. 

 

A fost pentru prima  dată când România a obținut în istorie un titlu atât de important, locul 1 la Campionatul Mondial din Rusia în 2017. 

Lucian a achiziționat un flacon de nano ceramică de pe ebay pentru care a platit nu mai puțin de 110USD. După ce a consultat instrucțiunile a înțeles că tratamentul indică aplicarea substanței pe un șervețel, iar ulterior pe suprafață.

 

Imediat a venit întrebarea:

- De ce să nu existe un șervețel care să ajungă pentru o singură aplicare, să fie ieftin și să poată acoperi cu  nanoceramică  diverse suprafețe importante, așa cum sunt parbrizele auto sau alte suprafețe din sticlă?

Au urmat luni de zile de teste, cu diferite substanțe combinate care să facă posibilă aplicarea nanoceramicii cu un simplu șervețel. Compoziția chimică trebuia să permită o aplicare rapidă, omogenă, să se cristalizeze rapid, dar și uniform.  

Prin testarea mai multor soluții chimice, aplicate în condiții diferite, în situații atmosferice diverse, pe anumite suprafețe de sticlă, plastic sau metal -  măsurând eficiența soluției in timp, dar și rezistența la: abraziune, substanțe chimice (în special cele de spălat parbrizul auto), ploaie acidă, mizeria provocată de insectele zdrobite, echipa NanoWet Protect® a descoperit cea mai bună soluție pentru tratamentul sticlei parbrizului: Nano Ceramic Glass Treatment. 

Soluția chimică este produsă și importată din USA. Ulterior este amabalată în șervețele la o fabrică din Romania.

Nanoceramica se folosește în industia aeronautică de peste 15 ani. Acoperirea suprafețelor cu nano ceramică se face specializat, cu procedură și concentrație diferită de cea utilizată în șervețelele NanoWet Protect®. Puritate nanoceramicii folosite aici este mult mai mare, iar cristalizarea se face printr-o aplicare specială, dar și printr-un tratament termic special. Un astfel de tratament este garantat pe viață.

Tratamentele cu nanoceramică pură sunt cel mai des folosite în industia auto. Există o piață exclusivistă unde aplicarea unui astfel de tratament începe de la 1000USD, și poate ajunge la câteva mii. Mașinile sport sunt cu predilecție tratate cu așa ceva, iar unele ateliere specializate execută profesional un astfel de tratament.

Statistic România se poate mândri cu puține lucruri în Europa. Dar din păcate ne putem "lăuda" cu numărul mare de accidente grave. Numai în anul 2016 au fost înregistați nu mai puțin de 2100 de morți în accidente auto, iar 19% dintre acestea au fost produse pe un carosabil umed. Îmbunătățirea vizibilității cu ajutorul șervețelelor NanoWet Protect® poate reduce acest procent. Nu știm cu cât, dar suntem convinși că poate fi semnificativ.

În general, informațiile despre utilizarea diferitelor materiale speciale în armatele lumii sunt clasificate, dar despre utilizarea nanoceramicii în aceste aplicații militare se cunosc destule informații. Armata austriaca a fost prima care a publicat un studiu despre tratarea antenelor de la submarinele sale cu nanoceramică, în special pentru îmbunătățirea transmisiei și recepției radio în condiție submersă. Iată și alt exemplu din altă aplicație militară:

http://infohouse.p2ric.org/ref/32/31605.pdf

Tratamentul nano ceramic a suprafețelor din sticlă de pe panourile solare (fotovoltaice) aduce cel puțin două avantaje importante, conform unui studiu recent făcut in Toronto - Canada. Primul este ridicarea productivității cu până la 20%, comparativ cu o suprafață netratată. Al doilea avantaj este că odată suprafața tratată cu nanoceramică acesta devine auto-curățătoare (self-cleaning), reducând cheltuielile cu întreținerea periodică a panourilor solare.

Mai multe detalii aici: 

https://www.innovationtoronto.com/2018/04/nanocoating-enhances-solar-cell-efficiency-by-20-percent/

CONTACT

NANOWET PROTECT SRL - ROMANIA

Strada 1 Decembrie 136 V2.4  |  077180 - Tunari |  Ilfov - ROMANIA

contact@nanowetprotect.com

dezabonare la un click          |             date în siguranță             |            fără spam

Poți plăti cu

Șervețelele NanoWet Protect sunt produse în Romania și conțin soluția nano ceramică Nano Ceramic Glass Treatment, importată din USA. Ambalajul special folosit la ambalaj este similar cu alte tipuri de șervețele cu utilizare diversă. 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Produsele noastre le mai găsiți și in rețeaua partenerilor noștrii:

BENZINĂRIILE: ROMPETROL și GAZPROM

Spălătorii auto

Dreptul de marcă NanoWet Protect este înregistrat OSIM sub numărul 155041 / în temeiul Legii 84/1998 cu începere din 22.12.2017

NanoWetProtect.com Registred Domains  | 14455 N. Hayden Road Scottsdale | Arizona | United States 85260 | Tel+1.4806242599